Wie zijn we

Wij zijn Danielle Wevers en Esther ten Berge – Wools. Beide zijn we al jaren werkzaam in het speciaal onderwijs en binnen een zorginstelling voor mensen met een beperking. De afgelopen jaren hebben we intensief samengewerkt en hebben we ervaren dat we meer kunnen betekenen voor mensen met EMB en hun omgeving.

Esther ten Berge - Wools

Na mijn opleiding sociaal pedagogische hulpverlening heb ik ruim 8 jaar binnen dagbesteding voor mensen met een beperking gewerkt.

Aansluitend ben ik 10 jaar als leerkrachtondersteuner binnen speciaal onderwijs werkzaam geweest. Ik heb mij in deze periode verder gespecialiseerd in ontwikkeling en onderwijs voor mensen met EMB. Op dit moment ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider van cliënten met EMB. Het is mijn overtuiging dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen!

Vanuit ervaring en opgebouwde expertise heb ik gezien dat dit in de praktijk helaas nog te weinig gerealiseerd wordt. Samen met Danielle, wil ik met Wevers&Wools, die mogelijkheid wel bieden, voor jong en oud!

Daniëlle Wevers

Nadat ik mijn Pabo heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt in het reguliere basisonderwijs en sinds 2002 ben ik werkzaam als leerkracht binnen het VSO ZML. Ik heb in deze 16 jaar als groepsleerkracht en stagecoördinator ervaren dat mijn hart ligt bij de EMB leerlingen.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd op het gebied van EMB. Nu is het tijd om, naast mijn huidige baan in het VSO, de stap te zetten om ook kinderen en volwassenen met EMB die niet in het onderwijssysteem passen te begeleiden bij hun ontwikkeling.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Heeft u interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!Contact

E-mail

info@weversenwools.nl

Telefoon

Esther: 06-55372280
KVK: 74119311

Danielle: 06-40887294
KVK: 74097210